Nieuws

Afscheid van Mini Thunder

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Zes seizoenen lang deed zij het publiek in MartiniPlaza versteld staan van haar danskwaliteiten. In een heel kleine uitvoering van de grote Thunder kon Chantal de Boer laten zien dat zij echt de beste is op het gebied van streetdance. De beste van de wereld zelfs, want dat was Chantal al drie keer. Zonder de vermomming als Mini Thunder kon en kan zij haar danskunsten nóg beter laten zien – met succes!

Chantal begon bij Donar als Mini Thunder als héél klein meisje. Ze was haar (leef)tijd ver vooruit en ze bleef altijd spectaculair in de jaren dat ze bij Donar de time-outs en andere  momenten tijdens de wedstrijden opluisterde. Maar kleine meisjes worden groot en dus wordt het tijd voor nieuwe stappen in Chantals carrière.

Chantal de Boer nam woensdagavond afscheid bij gelegenheid van de seizoensafsluiting voor medewerkers in de Peizer Hopbel. Zij werd door Jannes Stokroos in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor haar bijdrage.

We gaan Mini Thunder zeer missen!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren