Nieuws

Afscheid Jason Dourisseau 23 oktober

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Jason Dourisseau neemt officieel afscheid van Donar op zaterdag 23 oktober, na afloop van de thuiswedstrijd tegen Heroes Den Bosch. Wij hebben 10(!) seizoenen lang van Jason mogen genieten als speler en persoon. Dourisseau kwam voor het laatst in actie in het voorjaar van 2020, toen de competitie werd afgebroken wegens Corona. Na een lange periode van beperkingen is het nu tijd voor een waardig afscheid in MartiniPlaza! In het bijzijn van familie en basketbalvrienden wordt Jason uitgenodigd op de vloer voor de afscheidsceremonie en blikt hij samen met de fans uitgebreid terug op zijn loopbaan.

Tussen 2009 en 2020 won Jason Dourisseau maar liefst elf hoofdprijzen bij Donar. Andere cijfers over zijn loopbaan zijn eveneens indrukwekkend. In 514 wedstrijden kwam hij in totaal 13.746 minuten in actie voor Donar. Hij zette 5442 punten, 2459 rebounds, 1001 assists en 751 steals in de boeken.

Zaterdag 23 oktober 2021 begint de kraker Donar tegen Heroes Den Bosch om 20.00 uur. Een ticket voor die wedstrijd geeft uiteraard ook toegang tot het prachtige toetje van de avond, dat tevens een zeer verdiende toegift is na de glansrijke carrière van JD.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren