Nieuws

Adriaan van Bergen versterkt Donar als technisch adviseur

Laatst geupdate: woensdag 10 juli 2024

Sinds afgelopen maand is Adriaan van Bergen aan Donar verbonden als technisch adviseur. Hij doet dit op vrijwillige basis. Hij brengt veel kennis en ervaring mee om Drago Pasalic en Stefan Mladenovic te ondersteunen op technisch gebied.

adriaan-van-bergen.jpg

Adriaan is vooral bekend van zijn functie als Algemeen Manager van Landstede Basketball (2007 – 2020). De geboren en getogen Groninger was eerder ook actief als jeugdcoach bij BVG, bij de Groene Uilen en Donar. Na zijn vertrek bij Landstede Basketball heeft hij de Nederlandse Basketball Bond geholpen met het schrijven van het Masterplan Topsport Basketball Mannen 5x5.

General Manager Stefan Mladenovic is blij met de komst van Adriaan: “Adriaan ken ik al jarenlang en ik ben blij dat hij na een lange tijd weer terug is bij Donar. Zijn kennis en ervaring zullen ons als club helpen om stappen te gaan maken en een bepaalde cultuur neer te zetten die past bij Groningen en een topsportorganisatie.”

Ook Adriaan is blij met zijn terugkeer bij Donar: “Ik ben en blijf Groninger en als Donar, lees Stefan, mij vraagt hen te ondersteunen, dan doe ik dat. Na mijn vertrek bij de Hammers ben ik met pensioen gegaan en heb eerst mijn rust genomen. Maar op een gegeven moment is het toch weer gaan kriebelen. De club is sinds vorig jaar weer in opbouw. Een goed moment om een bijdrage te kunnen leveren samen met Drago en Stefan een volgende stap te kunnen maken"

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren