Seizoenkaarten › Donar

Wat zijn de mogelijkheden?

Gold Card
Met de Gold Card ben je verzekerd van uw plek bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus niet alleen wedstrijden voor de competitie en voor de beker*, maar ook voor alle Europese wedstrijden, eventuele oefenwedstrijden, de Supercup en een eventuele bekerfinale als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld. En een Gold Card geeft u bij elke thuiswedstrijd recht op een programmaboekje.

*Voor een in MartiniPlaza te spelen bekerfinale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

Seizoenkaart
De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de competitie, de NBB-beker (excl. finale), en Play Offs.

Seizoenkaart plus Europees
Donar speelt komend seizoen weer in een Europese competitie. Seizoenkaarthouders kunnen nu al in aanvulling op de bestelling van hun seizoenkaart, aangeven dat ze voor de Europe Cup een passe-partout voor hun eigen stoel willen bestellen. Aangezien we nog niet weten hoeveel Europese wedstrijden we gaan spelen, hanteren we hiervoor een vaste prijs per wedstrijd. Voor mensen die geen seizoenkaart willen kopen, maar wel naar alle Europese wedstrijden willen, bestaat de mogelijkheid om alleen voor de Europese wedstrijden een Passe Partout te kopen. De prijs per wedstrijd is dan wel iets hoger dan in combinatie met een seizoenkaart.

Download hier een pdf document met alle informatie over het verlengen van uw eigen plek, de verschillende varianten en prijsstelling.

Nieuwe seizoenkaart aanvragen?

Heeft u nog geen seizoenkaart, maar wilt u wel een seizoenkaart aanvragen voor het seizoen 2017-2018? U kunt eenvoudig uw eigen stoel(en) op de tribune kiezen.

U gaat naar de plattegrond en kiest daar uw eigen stoel(en). Daarna maakt u een keuze voor volwassen/student/jeugd. Vervolgens vult u uw NAW-gegevens in. Tenslotte kunt u via iDEAL de seizoenkaart(en) betalen. U krijgt een emailbevestiging toegezonden. Uw stoel(en) kiest u hier.

Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar