Op deze pagina ziet u een overzicht van alle overige informatie om kaart(en) aan te schaffen voor een wedstrijd van Donar.

– Kaartverkoop via de website
– Kassaverkoop
– Verkoop via MartiniPlaza
– Grijze kaarthouders
– Perskaarten
– Sfeervak
– Rolstoelers

reserveren via de website is eenvoudig. in slechts tien stappen heeft u uw kaartjes via deze site gekocht:

 1. Klik op de knop “Bestel tickets” op één van de wedstrijden op de homepagina of de pagina ‘wedstrijden’. U gaat naar de kaartverkoop-module.
 2. Kies vervolgens voor “plattegrond weergeven”.
 3. Kies een tribune (lange zijde of achter één van beide baskets) waar u wilt gaan zitten.
 4. U ziet vervolgens een plattegrond van de tribune met alle stoeltjes, zowel vrij (in lichtblauw) als niet beschikbaar (in rood).
 5. Kies uw gewenste stoel(en) en druk op “volgende”. Let op: er mogen door uw reservering geen “enkele” plaatsen naast uw plaats(en) overblijven.
 6. Kies per stoel de prijssoort (volwassen of jeugd) en druk op volgende.
 7. U vraagt een nieuw account aan of meldt zich aan met een bestaand account.
 8. Vervolgens vinkt u bij de Betaalwijze zowel iDEAL als E-ticket aan en drukt u op “volgende”. Daarna kiest u uw eigen bank en drukt u op “volgende”.
 9. U gaat naar het scherm van het internetbankieren van uw eigen bank. Wanneer u daar uw betaling hebt verricht, komt u terug op de website van Donar.
 10. Op het scherm ziet u uw bestelgegevens én uw E-ticket.
 11.  De tickets kunnen gescand worden op uw mobiele telefoon!
 12. U ontvangt overigens per e-mail nogmaals een bevestiging. In deze e-mail zit nog een link om eventueel het ticket nogmaals te kunnen printen.

LET OP: Gekochte kaarten kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd.

kassaverkoop

kaartverkoop via martiniplaza

Voor de kaartverkoop maakt Donar gebruik van hetzelfde kaartverkoopsysteem als MartiniPlaza. Daarmee is het mogelijk om in de voorverkoop basketbalkaartjes te kopen bij de kassa van MartiniPlaza. Dit kan op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

grijze-kaart

Met ingang van het seizoen 2018/2019 is de ‘grijze kaart regeling’ van de NBB buiten werking gesteld.


sfeervak

Bij de meeste thuiswedstrijden van Donar is er een aantal fanatieke supporters dat met luid getrommel het team ondersteunt.

Deze supporters nemen normaal gesproken plaats op de eerste twee rijen van vak O, achter vak F/G. Deze plekken zijn daarvoor standaard geblokkeerd.

schrijvende en fotograferende pers

Vertegenwoordigers van de pers (schrijvende pers, fotografen en cameramensen) dienen bij het bezoeken van de wedstrijd in het bezit te zijn van een perskaart van Donar (een NSP-perskaart alleen is niet voldoende).

rolstoelers

Voor mensen in een rolstoel is een aantal plaatsen geblokkeerd in de speelhal. Dit betreft (een deel van) de eerste rij van vak NB, dus achter één van de baskets.
Deze stoelen zijn niet via de website te reserveren. Wilt u als rolstoeler een thuiswedstrijd bezoeken, neem dan contact op met het Managementbureau van Donar via info@donar.nl of bel 050-7210954. De kaarten worden dan voor u gereserveerd en u kunt ze vervolgens op de wedstrijddag afhalen bij de kassa.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS