Info kaartverkoop › Donar

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle overige informatie om kaart(en) aan te schaffen voor een wedstrijd van Donar.

- Kaartverkoop via de website
- Kassaverkoop
- Verkoop via MartiniPlaza
- Grijze kaarthouders
- Perskaarten
- Sfeervak
- Rolstoelers

Reserveren via de website is eenvoudig. In slechts tien stappen heeft u uw kaartjes via deze site gekocht:

 1. Klik op de knop "Bestel tickets" op één van de wedstrijden op de homepagina of de pagina 'wedstrijden'. U gaat naar de kaartverkoop-module.
 2. Kies vervolgens voor “plattegrond weergeven”.
 3. Kies een tribune (lange zijde of achter één van beide baskets) waar u wilt gaan zitten.
 4. U ziet vervolgens een plattegrond van de tribune met alle stoeltjes, zowel vrij (in lichtblauw) als niet beschikbaar (in rood).
 5. Kies uw gewenste stoel(en) en druk op “volgende”. Let op: er mogen door uw reservering geen “enkele” plaatsen naast uw plaats(en) overblijven.
 6. Kies per stoel de prijssoort (volwassen of jeugd) en druk op volgende.
 7. U vraagt een nieuw account aan of meldt zich aan met een bestaand account.
 8. Vervolgens vinkt u bij de Betaalwijze zowel iDEAL als E-ticket aan en drukt u op “volgende”. Daarna kiest u uw eigen bank en drukt u op “volgende”.
 9. U gaat naar het scherm van het internetbankieren van uw eigen bank. Wanneer u daar uw betaling hebt verricht, komt u terug op de website van Donar.
 10. Op het scherm ziet u uw bestelgegevens én uw E-ticket.
 11.  De tickets kunnen gescand worden op uw mobiele telefoon!
 12. U ontvangt overigens per e-mail nogmaals een bevestiging. In deze e-mail zit nog een link om eventueel het ticket nogmaals te kunnen printen.

LET OP: Gekochte kaarten kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd.

Kassaverkoop

Natuurlijk kunt u op de wedstrijddag kaartjes aan de kassa kopen. Kaarten die gekocht worden aan de kassa zijn €1,- duurder dan de online kaarten. De kassa en de zaal in MartiniPlaza zijn vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

Kaartverkoop via MARTINIPLAZA

Voor de kaartverkoop maakt Donar gebruik van hetzelfde kaartverkoopsysteem als MartiniPlaza. Daarmee is het mogelijk om in de voorverkoop basketbalkaartjes te kopen bij de kassa van MartiniPlaza. Dit kan op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

GRIJZE-KAART

Houders van een zogenaamde grijze kaart van de NBB kunnen de thuiswedstrijden van Donar gratis bezoeken. Hierbij gelden de volgende spelregels:

 • De vrijkaartregeling geldt bij competitie- en bekerwedstrijden.
 • De vrijkaartregeling geldt niet bij Play-off wedstrijden.
 • De grijze-kaarthouder kan kaarten aanvragen voor zichzelf en maximaal één introducé.
 • De kaarten geven toegang tot de publiekstribune, dus geen toegang tot de businessclub.
 • De kaarten kunnen worden aangevraagd bij het Managementbureau (050-7210954).
 • Bij weekendwedstrijden moet de kaarten uiterlijk op vrijdag vóór 12.00 uur worden aangevraagd. Bij doordeweekse wedstrijden moet de kaart dezelfde dag vóór 12.00 uur worden aangevraagd.
 • De kaarten kunnen worden afgehaald op de wedstrijddag vanaf anderhalf uur voor aanvang bij de informatiebalie in de entreehal van MartiniPlaza, op vertoon van de grijze kaart.

Sfeervak

Bij de meeste thuiswedstrijden van Donar is er een aantal fanatieke supporters dat met luid getrommel het team ondersteunt.

Deze supporters nemen normaal gesproken plaats op de eerste twee rijen van vak O, achter vak F/G. Deze plekken zijn daarvoor standaard geblokkeerd.

SCHRIJVENDE EN FOTOGRAFERENDE PERS

Vertegenwoordigers van de pers (schrijvende pers, fotografen en cameramensen) dienen bij het bezoeken van de wedstrijd in het bezit te zijn van een perskaart van Donar (een NSP-perskaart alleen is niet voldoende).

Een perskaart van Donar kunt u aanvragen bij het Managementbureau via info@donar.nl of bel met 050-7210954. De perskaart geeft toegang tot de speelhal, toegang tot de persruimte en een plek om het werk te verrichten (aan de perstafel, een fotoplek langs het veld of een camerapositie).

 

Rolstoelers

Voor mensen in een rolstoel is een aantal plaatsen geblokkeerd in de speelhal. Dit betreft (een deel van) de eerste rij van vak NB, dus achter één van de baskets.
Deze stoelen zijn niet via de website te reserveren. Wilt u als rolstoeler een thuiswedstrijd bezoeken, neem dan contact op met het Managementbureau van Donar via info@donar.nl of bel 050-7210954. De kaarten worden dan voor u gereserveerd en u kunt ze vervolgens op de wedstrijddag afhalen bij de kassa.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar