De JuniorClub › Donar

Hoi Donar supporter!
Ik ben Thunder, de mascotte van de Donar Junior Club! Ik ben helemaal gek van basketball en moedig de spelers bij elke thuiswedstrijd van Donar flink aan! Ben jij ook zo gek van basketball en ben je jonger dan 15? Meld je dan aan voor de juniorclub van Donar! Het is een fanclub exclusief voor kids!

Lid worden van de JuniorClub

Als je lid wordt van de Junior Club, krijg je een leuk welkomstpakket en krijg je je eigen Junior Club pasje. Je mag dan mee doen met allemaal leuke activiteiten zoals:

  • Meet & Greet met de spelers van Donar
  • Basketbal toernooi
  • Bowlen
  • En nog veel meer leuke activiteiten

Daarnaast gaan we naar een wedstrijd van  FC Groningen en bezoeken we  bij voldoende opgaves een uitwedstrijd van Donar!

Je mag je ook opgeven voor de vaste activiteiten rondom de thuiswedstrijden van Donar. Bijv. als Junior Reporter of in de Line up.

De Junior Reporter is voor 1 dag een echte journalist en mag als Reporter aanwezig zijn bij de wedstrijd. Je mag tussen alle journalisten zitten en mee naar de persconferentie na afloop van de wedstrijd. De dag na de wedstrijd mail je dan je verslag van de wedstrijd naar Donar, zodat we die op de website kunnen plaatsen.

Bij de Line Up mag je tijdens de spelersopkomst samen met een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje op het veld staan om alle spelers van Donar een high five te geven.

Word nu lid voor slechts € 10,00 per seizoen!

Wil je je opgeven of heb je nog vragen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in

Contactformulier JuniorClub

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar