Clinics › Donar

Donar organiseert clinics die worden gegeven in Noord-Nederland. Door middel van deze clinics maken duizenden kinderen/scholieren kennis met basketbal. Doel van onze clinics het stimuleren van de basketbalsport in Nederland.

Sport is een goede basis voor de lichamelijke en mentale gesteldheid, maar is ook een leuke manier om nieuwe sociale contacten op te bouwen. Donar voelt zich betrokken bij het leefklimaat in uw stad, dorp of wijk en organiseert daarom ook bij u in de buurt basketbal-clinics. Dat doen we al sinds de jaren '80 van de vorige eeuw.

De clinics worden gegeven door een ervaren trainer van Donar. Tijdens de clinics maken de kinderen spelenderwijs kennis met basketbal door middel van uitdagende oefeningen en echte wedstrijdjes waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Naast deze activiteiten krijgen de deelnemende kinderen en begeleiders toegangskaarten voor een wedstrijd van Donar. Een clinic voor maximaal 30 kinderen en duurt ongeveer anderhalf uur. Meer informatie over clinics kunt u aanvragen via info@donar.nl

Kinderen die door de clinic enthousiast zijn geworden over basketbal, mogen gratis 3 keer meetrainen bij een club in de buurt! Kinderen die hierna lid worden mogen nogmaals een bezoek aan Donar brengen, ditmaal met hun gehele gezin!

Clinic folder

Download folder.pdf

Aanvraag clinic
  • ?

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar