De Supportersvereniging Donar is de officiële vertegenwoordiging van de fans van Donar. De vereniging behartigt de belangen van haar circa 300 leden en die van alle andere supporters in MartiniPlaza.

De supportersvereniging werd opgericht in 1997 als ‘Vikings, Fanclub van Donar’. Na het verdwijnen van de clubnaam Donar uit de officiële benaming van de club, is de vereniging in 2010 hernoemd tot Supportersvereniging Donar. De vereniging heeft als doel sfeer verhogende activiteiten rond de wedstrijden te ontplooien en de binding binnen en met de club te vergroten. Daarnaast is de SV Donar de officiële gesprekspartner van alle fans richting club, aangaande supportersaangelegenheden.

Activiteiten

De vereniging heeft het brede doel de club en het team van Donar te ondersteunen. De belangrijkste bron van inkomsten van de vereniging is de contributie van de leden. Een lidmaatschap voor volwassenen kost 15 euro per seizoen, waarbij een gezin maximaal 30 euro betaalt. Daarnaast ontvangt de vereniging een bijdrage van de club, die voornamelijk wordt besteed aan de sfeer en beleving in MartiniPlaza. Ook levert SV Donar jaarlijks haar bijdrage aan de Open Dag.

Evenementen

Wat krijgt een lid hiervoor terug? SV Donar organiseert jaarlijks ten minste drie evenementen die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Zo worden dit seizoen in ieder geval een reis naar de Europese wedstrijd tegen Mons, een reisje naar Duitsland en een  seizoenafsluiting georganiseerd. Ook staat in 2015-2016 weer een informele borrel op de planning.

Sfeer en merchandise

Om de thuiswedstrijden af te werken in een blauw-witte ambiance, heeft de Supportersvereniging Donar een eigen lijn van fanartikelen opgezet voornamelijk in de Donar-blauwe kleur. Deze merchandise is via de website www.svdonar.nl te bestellen en is te koop bij de ledenstand. Verder is SV Donar geregeld met trommelaars aanwezig in het Sfeervak (Vak P).

Uitwedstrijden

In de play-offs en bij een mogelijke bekerfinale loopt de kaartverkoop voor uitduels via SV Donar. Ook wordt bij voldoende animo een bus geregeld naar uitwedstrijden. De besturen van Donar en SV Donar hebben overigens tweemaal per jaar overleg over  supportersaangelegenheden. Elk najaar is de traditionele jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Supportersvereniging Donar.

Lid worden?

Meer informatie over de activiteiten en historie van de SV Donar is te lezen op de website www.svdonar.nl.
Daarnaast is de vereniging actief op twitter: svdonar en facebook.com/svdonar.

Lid worden kan door het formulier op de website in te vullen of langs te komen bij de ledenstand.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS