Elke thuiswedstrijd van Donar wordt het team keihard aangemoedigd door onze mascotte: Thunder

Hij is altijd in voor een geintje, dansje, een high-five of een foto. Tijdens elke time-out en pauze is hij op het veld te vinden.

Thunder woonde met zijn familie in het kleine Vikingen dorpje Vigi vlakbij de grote regenboogbrug die het dorpje met ´de rest´ van de wereld verbindt.
Vigi is een klein gezellig dorpje dat ligt tussen de bergen aan een grote rivier. In het dorpje waar de Vikingen wonen zeggen ze dat er vele goden uit het dorpje komen en het gerucht gaat rond dat Donar (de dondergod) uit de buurt komt waar Thunder is opgegroeid.

Thunder was erg geliefd in het dorp. Hij was altijd de eerste die aankwam bij een feestje en als er een optreden gegeven moest worden stond hij als eerste op het podium. Hij werd overal uitgenodigd als er iets gezelligs te doen was, speelde graag een potje basketbal, maar vooral spelletjes spelen vond hij geweldig! Hij speelde met z´n familie en vrienden regelmatig tot laat spelletjes en hij werd vaak even weer op z´n plek gezet als hij weer eens te fanatiek werd.

Toen er in het dorpje Vigi een echte talentenshow was, deed Thunder daaraan mee en won hij de eerste prijs! Deze prijs was een reis door Europa met een echte ‘magic man’ waar hij is het voorprogramma zijn act aan duizenden mensen mocht laten zien. Het eerste optreden was in Martiniplaza in Groningen bij een wedstrijd van Donar, hij vond het zo geweldig dat hij hier nooit meer weg ging!

Sindsdien is Thunder niet meer weg te denken uit Martiniplaza. Ondanks zijn spectaculaire acts, spelletjes, high fives en knuffels moet je hem een beetje in de gaten houden. Want het is en blijft een enorme dondersteen…

Lees hier het hele levensverhaal van onze mascotte Thunder.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS