Donar is meer dan alleen maar basketbal! Een middag/avond Donar is entertainment, dit komt door de aanwezigheid van cheerleaders, DJ’s, sfeerteam en de mascottes.

cheerleaders

Het Legacy Dance Team is het vaste dansteam dat danst bij alle thuiswedstrijden van basketbalclub Donar uit Groningen. In MartiniPlaza dansen deze girls tijdens alle time outs en pauzes van de basketbalwedstrijden. Dit team is het showteam van dansschool The Legacy uit Delfzijl. Het showteam telt momenteel 28 getalenteerde mooie meiden en bestaat nu ongeveer drie jaren in deze formatie. 

Naast alle thuiswedstrijden in MartiniPlaza, is het team te boeken voor dansoptredens, fotoshoots, commercials en modeshows. Daarnaast zijn de meiden ook in te zetten als Freestyle danseressen tijdens feesten en evenementen. 

Wilt u het Legacy Dance Team boeken voor uw evenement? Stuur dan een mailtje naar info@dansschoolthelegacy.nl of zoek ons op op Facebook of Instagram.

reportage oog tv over iris, de cheerleader captain van donar

DJ’s

De DJ’s van Donar maken er elke wedstrijd een feest van. Ze ondersteunen de aanvallen van het team en weten het publiek op de banken te krijgen met de welbekende Donar tunes.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS