Speciaal voor alle supporters van Donar is er nu energie ‘oet Grunnen’. Met deze wind en zon oet Grunnen scoort u een extra scherp aanbod vanuit Eneco én support u de club. Voor elke nieuwe klant geeft Eneco een mooie bijdrage aan Donar. Dat is dus makkelijk scoren. Weten hoe? Dat leest u hieronder.

Supportersaanbod particulieren

Uw eigen StukjeZon oet Grunnen
Donar in het zonnetje en uw woning ook. Als u namelijk een energiecontract via dit speciale supportersaanbod van Eneco neemt, krijgt u gratis een StukjeZon ter waarde van €60,-. Zo profiteert u direct mee van de zonopbrengst uit het zonnepark in Veendam. En niet alleen het aanbod is scherp, daarnaast support u ook Donar. Voor elke nieuwe klant geeft Eneco een mooie bijdrage aan Donar. Slim, zo bent u lekker bezig voor het milieu, uw eigen portemonnee en voor uw club Donar.

Direct Groningse energie bestellen? Klik hier voor uw eigen StukjeZon

Supportersaanbod Zakelijk

Zakelijk StukjeZon oet Grunnen
Naast uw blauwe hart ook een groen hart? U heeft nu de kans om die twee te combineren. Bij een zakelijk 1-jarig stroom- en gascontract ontvangt u gratis een StukjeZon. Bij een 3-jarig contract zelfs twee stukjes gratis zon twv €120,-. Daarnaast ontvangen wij bij elk nieuw contract tot wel €950,- van Eneco. Daarmee kunnen wij weer mooie dingen voor de club doen. Zo scoort u zonne-energie uit het zonnepark in Veendam en support u ons met een mooie fee vanuit Eneco.

Wind oet Grunnen
Echte Hollandse Wind. Sterker nog, wind uit Groningen. In Delfzijl Zuidoost staat namelijk een groots windpark waarmee Eneco u vanaf een steenworp afstand de meest duurzame stroom kan leveren. Om te laten zien hoe duurzaam u bezig bent, ontvangt u van Eneco een certificaat waaruit blijkt dat uw bedrijf draait op 100% Groninger windstroom. Wij ontvangen voor de club per nieuw contract een fee van Eneco. Zo hebben we allemaal de wind mee.

Contact
Benieuwd welke aanbieding voor energie oet Grunnen het beste bij u en uw bedrijf past? Neem dan contact op met Raoul Haasjes via 06-46 25 86 43.  Wordt u liever door ons gebeld? Vul dan dit formulier in.

Extraatje voor u als nieuwe klant
Vanuit Eneco ontvangt u bij het aangaan van een nieuwe overeenkomst ook een 1-jarig energiecontract een gesigneerde wedstrijdbal en bij een 3-jarig contract een gesigneerd wedstrijdshirt.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS