Het noordelijke bedrijfsleven heeft jong talent nodig om te blijven innoveren. Behoud van innovatieve, succesvolle start-ups is essentieel voor de economische ontwik­keling van onze regio. In deze regio waar veel start-ups zijn past het StartUp Assist programma van Donar.

In StartUp Assist worden start-ups, gevestigde bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar verbonden. Doel is om elkaars expertise en netwerk te delen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Zodat meer starters uiteindelijk succesvol kunnen doorgroeien. En wat is nu mooier dan elkaar te leren kennen tijdens een spannende basketbalwedstrijd of in de Basketbal businessclub na afloop.

In het Start Up Assist programma maken we het gezamenlijk mogelijk kennissessies, workshops en netwerkbijeenkomsten te organiseren. Zo kunnen beginnende én bestaande ondernemers uit de businessclub van Donar met elkaar in contact komen, dit is niet alleen heel waardevol voor start-ups, maar natuurlijk ook voor bestaande ondernemers en maatschappelijke organisaties.

De betrokken partners delen Donar’s visie op het maatschappelijke en economische belang van vernieuwing in het bedrijfsleven en het cruciale belang van sociale, sportieve en commerciële netwerken die start-ups kunnen doen overleven. We zijn dan ook heel blij met onze huidige en voorgaande partners in het programma: Founded in Groningen, Rijksuniversiteit Centre of Entrepreneurship, Hanzehogeschool Centre of Expertise Ondernemen, Noorderpoort, HANNN, Lentis, EY, Ruber Acia Subsidieadvies, GasTerra, NDC Mediagroep, Groningen Seaports en Benk Advocaten, Bentacera. Samen maken deze partners het mogelijk dat start-ups kunnen instromen in de businessclub van Donar.

HET SUCCES VAN STARTUP ASSIST

“Ik heb mijn grootste klant tehttps://www.donar.nl/businessclublid-deskk/ danken aan Donar”

Bas Zijlstra Deskk - StartUp Assist lid Donar
Bas Zijlstra (voormalig StartUp Assist lid)
DESKK
“Door het creëren van een ecosysteem
voor start-ups versterken we Noord-Nederland”


Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen partners StartUp Assist
Aniek Ouendag en Liese de Roo
(Partners StartUp Assist) Rijksuniversiteit Groningen en
Hanzehogeschool Groningen

Om de kracht en de waarde van de entourage en exposure beschikbaar te kunnen stellen aan start-ups (en scale ups) zoekt Donar sterke en betrokken partners, die vanuit maatschappelijk belang een bijdrage willen leveren aan de groei van ondernemerschap en werkgelegenheid in Noord Nederland.

En zo is de basketbalbal weer rond. Want groei en bloei is belangrijk om onze regio economisch en sociaal verder te ontwikkelen. Door als partner deel te nemen aan de StartUp Assist geeft u starters de kans om zich te ontwikkelen en te groeien.

Wilt u ook toetreden als partner van het StartUp Assist programma van Donar? Of wil jij als Start-up deelnemen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met StartUpAssist@Donar.nl

Schema StartUp Assist 2022-2023

Kick-off bijeenkomstMartini Plaza08 oktober 2022
Netwerk Evenement/Speeddating (inclusief ZZP) november 2022
Sales workshopdecember 2023
SUA clinicMartini Plazajanuari 2023
Subsidie workshopRuben Aciafebruari 2023
BBC Toernooimaart 2023
Presentatie/pitch trainingTristan Hofmanapril 2023
Seaports boat tourSeaportsmei 2023
BBC borreljuni 2023

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS