Donar beschikt over LED boarding rondom het gehele speelveld (48 meter LED boarding op tv posities / zichtbaar voor publiekstribune en 40 meter LED boarding tegenover de publiekstribune). Uitstekende manieren om (landelijke) exposure te genereren voor uw organisatie.
Via de wedstrijden van Donar zijn er naast de bovengenoemde boarding nog vele andere manieren om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Voorbeelden hiervan zijn o.a shirt- of broeksponsoring, de middencirkel en de bucketcirkels. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

businessarrangementen

Een arrangement bij Donar! Topsport, dynamiek en entertainment. Wat dacht u ervan om in deze context uw bedrijf, een nieuw product of dienst te presenteren aan uw zakelijke relaties? Of met uw personeel een volledig verzorgd en gezellige avond te beleven? Donar en MartiniPlaza bieden hiervoor uitstekende mogelijkheden met op maat gemaakte arrangementen.

spelersbanieren

Bij Donar bestaat tevens de mogelijkheid uw banier op te hangen in de zaal. Op de wand van de topsporthal van MartiniPlaza zijn maar liefst 16 plaatsen beschikbaar. Een zeer geschikte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek; de banieren zijn immers vanaf iedere positie continu leesbaar. Onderaan deze pagina zijn de banieren van het seizoen 2021-2022 te vinden.

wedstrijdsponsoring

U krijgt tijdens een wedstrijd naar keuze de mogelijkheid tot het maken van promotie van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld premiums laten verspreiden onder het publiek en in de businessruimte een stand plaatsen en zo de vele businessleden kennis laten maken met uw product. Gedurende de wedstrijd zal de speaker uw bedrijf minimaal drie keer noemen. Daarnaast zal er een vermelding komen in het programmaboekje en op het sponsorbord. Bovendien ontvangt u een basketbal met de handtekeningen van de spelers!

Als supporter van de vereniging Donar stimuleert u topsport onder jongeren. Met onze clinics in de regio en instuif op woensdagmiddag betrekken we steeds meer jongeren bij de sport. Met al deze activiteiten proberen we bij te dragen aan een breed draagvlak voor basketbal in Noord-Nederland en de stad Groningen in het bijzonder, zodat deze prachtsport een duurzame toekomst heeft.

topsportstad groningen

Om dit allemaal te kunnen blijven doen hebben we uw hulp nodig. Steun onze jeugdopleiding en maak zo van Groningen ook een topsportstad voor de jeugd, een sportpodium voor de toekomst! 

Mede door uw bijdrage kunnen wij talentvolle jeugdspelers inspireren zich tot de top van hun mogelijkheden te ontwikkelen, als mens en als sporter. Met uw hulp organiseren we en nemen we deel aan waardevolle toernooien, schaffen we nieuwe materialen aan en organiseren we clinics en diverse andere trainingen.

jeugdsponsoring

Als jeugdsponsor kunnen we u de volgende faciliteiten bieden:

 • Vermelding op de (wedstrijd)kleding.
 • Vermelding op de website.
 • Wedstrijdsponsor tijdens een jeugdwedstrijd.
 • Balsponsor tijdens een jeugdwedstrijd.

interesse in sponsoring?

Heeft u interesse in (jeugd)sponsoring? Neemt u dan contact op met het managementbureau voor meer informatie. Bel (050) 721 09 54 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.


  sponsoringjeugdsponsoring
  een unieke manier om de aandacht op uw bedrijf te vestigen!

  Bij Donar bestaat de mogelijkheid uw bedrijfsnaam te koppelen aan een van de spelersbanieren in de zaal. Aan een wand van de topsporthal van MartiniPlaza hangen 18 banieren (14 spelers, 2 coaches, 1 mascotte en de zesde man) van ongeveer 3,5 bij 1,5 meter.

  Onder de foto is ruimte om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij het publiek. Een unieke plaats, want de spelersbanieren (vlaggen) zijn immers vanaf bijna iedere positie leesbaar.

  De spelersbanieren van het seizoen 2021-2022 ziet u hieronder. Wilt u informatie over de mogelijkheden voor het volgend seizoen? Bel (050) 7210954 of stuur een bericht via deze optie


  Heeft u interesse in een van bovenstaande mogelijkheden?
  Neemt u dan contact op met het managementbureau voor meer informatie.

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  PARTNERS